'«Промислова та екологічна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Екологічна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Технології біологічно-активних речовин». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Методи аналізу в біотехнології». Для студентів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо – професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Для для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та інженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та інженерія” '
'«Загальна біотехнологія». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Технологія харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Контроль та керування біотехнологічними процесами». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Методи аналізу в біотехнології». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Методи аналізу в біотехнології». Для студентів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо – професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технології біологічно-активних речовин» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технологія БАР та харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Промислова біотехнологія » Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Контроль та керування біотехнологічними процесами». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та інженерія”'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Методи аналізу в біотехнології». Для студентів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо – професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Технологія БАР та харчових продуктів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технологія БАР та харчових продуктів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Біологія клітини» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Загальна мікробіологія та вірусологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Технологія харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Технології біологічно-активних речовин » Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Методи аналізу в біотехнології» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Екологічна біотехнологія » Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Промислова біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'